Коледна благотворителна кампания - второ издание

30.11.2022 11:26:20

Коледна благотворителна кампания - второ издание

Миналата година успяхме с ваша помощ да дарим 435 лева на "Капачки за бъдеще", които тогава събираха средства за закупуването на втора детска неонатална линейка, която се използва най-вече за транспортиране на недоносени бебета.

Тази година решихме отново да проведем коледна благотворителна кампания. За тази цел украсихме 16 журнала "Добавка щастие". Всеки един от тях е уникален. Както и миналата година ще дарим 100% от продажната цена. 

Каква кауза избрахме тази година?

Карин дом е организация за предоставянето на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства. През годините Карин дом се развива и израства като терапевтичен център за деца със специални потребности, в който работят висококвалифицирани специалисти: кинезитерапевти, рехабилитатори, логопеди, психолози, специални педагози, социални работници.

 Годишно Карин дом подкрепя над 300 деца и семейства и обучава над 1200 специалиста като работи за пълноценното развитие и израстване на деца със специални нужди в семействата им, за успешното им приобщаване и повишаване на толерантността в обществото.

Основните му цели са:

  • Предоставяне качествени услуги на деца със специални нужди и на техните семейства за предотвратяване изоставянето на деца в институции и за успешна социална интеграция на децата и семействата като цяло.
  • Разпространяване добрата практика чрез обучения и консултации на родители и специалисти, работещи с деца със специални нужди от цялата страна, придържайки се към международните стандарти.
  • Работа за застъпничество и промяна на политиките за деца на местно, регионално и държавно ниво.
  • Насърчаване на доброволчеството и социалната ангажираност на младите хора в страната.

Карин дом се финансира основно от дарения, реализиране на проекти, програми по Държавно-делегирана дейност и Общинско-делегирана дейност.

Може да разберете повече като кликнете на линка: https://karindom.org/dari/
Начало на кампанията - 1.12.2022г.

Благодарим предварително на всички за интереса и помощта!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Всички

Всички

Коледна благотворителна кампания - второ издание

Коледна благотворителна кампания - второ издание

Миналата година успяхме с ваша помощ да дарим 435 лева на "Капачки за бъдеще", които тогава събираха средства за закупуването на втора детска неонатална ли Миналата година успяхме с ваша помощ да дарим 435 лева на "Капачки за бъдеще", които тогава събираха средства за закупуването на втора детска неонатална ли 2022-12-01T12:01:23+02:00 Коледна благотворителна кампания - второ издание

<div>Миналата година успяхме с ваша помощ да дарим 435 лева на "Капачки за бъдеще", които тогава събираха&nbsp;средства за закупуването на втора детска неонатална линейка, която се използва най-вече за транспортиране на недоносени бебета.</div> <div></div> <div> <p>Тази година решихме отново да проведем коледна благотворителна кампания. За тази цел украсихме 16 журнала "Добавка щастие". Всеки един от тях е уникален. Както и миналата година ще дарим 100% от продажната цена.&nbsp;</p> <p>Каква кауза избрахме тази година?</p> <p>Карин дом е организация за предоставянето на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства. През годините Карин дом се развива и израства като терапевтичен център за деца със специални потребности, в който работят висококвалифицирани специалисти: кинезитерапевти, рехабилитатори, логопеди, психолози, специални педагози, социални работници.</p> <p>&nbsp;Годишно Карин дом подкрепя над 300 деца и семейства и обучава над 1200 специалиста като<span>&nbsp;работи за пълноценното развитие и израстване на деца със специални нужди в семействата им, за успешното им приобщаване и повишаване на толерантността в обществото.</span></p> <p><span>Основните му цели са:</span></p> <ul> <li>Предоставяне качествени услуги на деца със специални нужди и на техните семейства за предотвратяване изоставянето на деца в институции и за успешна социална интеграция на децата и семействата като цяло.</li> <li>Разпространяване добрата практика чрез обучения и консултации на родители и специалисти, работещи с деца със специални нужди от цялата страна, придържайки се към международните стандарти.</li> <li>Работа за застъпничество и промяна на политиките за деца на местно, регионално и държавно ниво.</li> <li>Насърчаване на доброволчеството и социалната ангажираност на младите хора в страната.</li> </ul> <p>Карин дом се финансира&nbsp;<span>основно от дарения, реализиране на проекти, програми по Държавно-делегирана дейност и Общинско-делегирана дейност.</span></p> <p><span>Може да разберете повече като кликнете на линка:&nbsp;https://karindom.org/dari/<br />Начало на кампанията - 1.12.2022г.</span></p> <p><span>Благодарим предварително на всички за интереса и помощта!</span></p> </div>

,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „бисквитки“.