Коледна благотворителна кампания.

30.05.2022 18:22:07

Коледна благотворителна кампания.

Завършила! Дарени 435 лева! Благодарим Ви много!
  На кого решихме да помогнем?
 
       Благотворителната инициатива, на която ще дарим събраните пари от продажбите, ще е „Капачки за бъдеще“. Следим тяхната дейност от години и смятаме, че е много важна и прозрачна. За няколко години осигуряват кувьози за 22 болници в 22 града. В момента те събират средства за закупуването на втората детска неонатална линейка. 
А първата дарена такава, вече спасява животи.
 
      Какво е детска неонатална линейка и защо е важна?

      Линейката, чиято цена е около 200 000 лв ще се използва най-вече за транспортиране на недоносени бебета.

     "Когато бебето в много голяма степен на недоносеност или когато в болницата, в която се роди, нямат необходимото оборудване или специалисти, или когато има по-тежко раждане, здравословен проблем и тогава бебето трябва да се транспортира до най-близката университетска болница"-Лазар Радков (създателят на "Капачки за бъдеще"). В момента болниците, които нямат такава линейка, махат носилката и на нейно място слагат кувьоз, вързан с колани, което бави екипите в спешни ситуации. Затова неонаталните линейки са изключително важни за спасяването на новородени. Досега с пари от капачки са осигурени кувьози за 22 болници в страната, а в още 14 е дарена важна апаратура, отново за неонатални и родилни отделения. "10% от децата в България се раждат недоносени, 1/3 развиват увреждане на очите и един от рисковите фактори е именно стара амортизирана апаратура"-Лазар Радков.

Можете да подкрепите "Капачки за Бъдеще" и като събирате капачки и ги предадете в един 700 пункта през цялата година!

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Всички

Всички

Коледна благотворителна кампания.

Коледна благотворителна кампания.

  На кого решихме да помогнем?        Благотворителната инициатива, на която ще дарим събраните пари от продажбите, ще е „Капачки за бъдеще“. Следим тяхн   На кого решихме да помогнем?        Благотворителната инициатива, на която ще дарим събраните пари от продажбите, ще е „Капачки за бъдеще“. Следим тяхн 2022-11-30T11:27:26+02:00 Коледна благотворителна кампания.

<div><span>Завършила! Дарени 435 лева! Благодарим Ви много!</span></div> <div><span></span></div> <div><span>&nbsp;</span>&nbsp;На кого решихме да помогнем?</div> <div>&nbsp;</div> <div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;Благотворителната инициатива, на която ще дарим събраните пари от продажбите, ще е &bdquo;Капачки за бъдеще&ldquo;. Следим тяхната дейност от години и смятаме, че е много важна и прозрачна. За няколко години осигуряват кувьози за 22 болници в 22 града. В момента те събират средства за закупуването на втората детска неонатална линейка.&nbsp;</div> <div>А първата дарена такава, вече спасява животи.</div> <div>&nbsp;</div> <div>&nbsp; &nbsp; &nbsp; Какво е детска неонатална линейка и защо е важна?</div> <div> <p>&nbsp; &nbsp; &nbsp; Линейката, чиято цена е около 200 000 лв ще се използва най-вече за транспортиране на недоносени бебета.</p> <p>&nbsp; &nbsp; &nbsp;"Когато бебето в много голяма степен на недоносеност или когато в болницата, в която се роди, нямат необходимото оборудване или специалисти, или когато има по-тежко раждане, здравословен проблем и тогава бебето трябва да се транспортира до най-близката университетска болница"-Лазар Радков (създателят на "Капачки за бъдеще"). В момента болниците, които нямат такава линейка, махат носилката и на нейно място слагат кувьоз, вързан с колани, което бави екипите в спешни ситуации. Затова неонаталните линейки са изключително важни за спасяването на новородени. Досега с пари от капачки са осигурени кувьози за 22 болници в страната, а в още 14 е дарена важна апаратура, отново за неонатални и родилни отделения. "10% от децата в България се раждат недоносени, 1/3 развиват увреждане на очите и един от рисковите фактори е именно стара амортизирана апаратура"-Лазар Радков.</p> <p>Можете да подкрепите "Капачки за Бъдеще" и като събирате капачки и ги предадете в един 700 пункта през цялата година!</p> </div> <div>&nbsp;</div>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „бисквитки“.